Wasserij Heymans

Ma tot vrij: 8u – 18u
Zat: 9u30 – 12u30

Zon- en feestdagen gesloten

Wassen, drogen, strijken, droogkuis en nieuwkuis
Alle diensten voor horeca en particulieren

Horeca

Wasserij Heymans is in staat met grote regelmaat grote hoeveelheden wasgoed te verwerken. Deze efficiënte werking is mogelijk dankzij een enthousiast team, regelmatige investeringen in nieuwe machines en een continu streven naar de beste bedrijfsprocessen.

Dat maakt ons de perfecte partner voor bedrijven als restaurants, hotels en andere grootverbruikers in de horeca. Zij vertrouwen op ons omdat ze weten dat wij niet terugdeinzen voor de omvangrijke ladingen wasgoed die zij ons aanleveren.

Wij zorgen voor alle tafellinnen, beddengoed en badkamerlinnen: tafellakens, servetten, lakens, kussens en kussenslopen, kamerjassen, handdoeken, alsook alle werkkledij van het personeel. Daarnaast beschikken wij over een stipte ophaaldienst in de ruime omgeving van Antwerpen.

Wij beantwoorden de aanzienlijke opdrachten van onze horecaklanten elke keer opnieuw stipt, met een persoonlijke service en kraaknette resultaten. Bovendien gebruiken wij onschadelijke producten en apparatuur die de slijtage van het wasgoed minimaliseert, wat de kosten voor de aankoop van nieuw linnen gevoelig terugdringt.

Nog meer dan vroeger is tafellinnen een trend, zo niet een must in ieder restaurant, in elke eetgelegenheid. Omdat de klanten de voorbije maanden steeds meer op hygiëne gingen letten. Frisse en propere tafellakens en servetten zijn niet alleen daarvoor onontbeerlijk, maar ook voor de uitstraling.

Sommige restaurants durven nog al eens de kostprijs en het rendement van tafellinnen in vraag stellen. Zeker nu is dat een foute denkwijze. Want sinds corona weet de klant maar al te goed in te schatten hoeveel speeksel of bacteriën er op een naakt tafelblad terecht gekomen zijn. En hij vreest dat die niet allemaal verdwenen zijn na een vluchtige ontsmettingsinterventie. Een smetteloos tafellaken dat na iedere eter wordt gewisseld, doet veel twijfels wegnemen!

Een degelijke, dikke papieren wegwerpservet komt even duur uit als een herbruikbaar alternatief dat professioneel gewassen wordt. Wie verder denkt en ook rekening houdt met de uitstraling en de huidige normen die restaurantbezoekers hanteren, moet tot de conclusie komen dat tafeltextiel een rendabele, duurzame en milieuvriendelijke oplossing is.

Particulieren

Dienstencheques